Programma en Uitslagen

TOTAL Club Voetbalactie Bezorg onze club meer inkomsten

Twitter

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 6 februari t/m 2 april PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door De Wilper Boys          Laatst aangepast op maandag 30 januari 2017 18:24

Steun de jeugdafdeling van de Wilper Boys met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van de Wilper Boys helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van de Wilper Boys, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan onze jeugdafdeling.

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van de Wilper Boys is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Zevenhuizen of in de pot in de kantine. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2017 bij Poiesz supermarkten.
Volg ons voor de actuele aanbiedingen, want met de Super Jeugd Sponsor Aanbiedingen en met de Speciale Bakkerijaanbiedingen zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten extra te verdienen.

Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Kokswijk 11 in Zevenhuizen of in de pot in de kantine van De Wilper Boys! #PoieszJSA